Opravljanje storitev prodaje v trafiki (pogodbeno sodelovanje)

Tobačna 3dva, trgovsko podjetje, d.o.o. je del skupine Tobačna Ljubljana, hkrati pa tudi del četrte največje tobačne družbe Imperial Tobacco. 3dva je podjetje z največjo mrežo kioskov in trafik v Sloveniji, ki trenutno upravlja z več kot 200 prodajnimi mesti in išče priložnosti za širitev poslovanja po Sloveniji.

V primeru, da ste lastnik zanimive lokacije za postavitev trafike oz. odprtje prodajnega mesta, nam pošljite vašo ponudbo. Ponudba naj vsebuje vaše osebne podatke (ime in priimek, naslov prebivališča, rojstni datum, številko mobilnega telefona), opis vaših delovnih izkušenj (opis delovnih nalog in naziv podjetja, v katerem ste bili zaposleni) ter opis lokacije. V kratkem vas bo kontaktiral področni vodja, s katerim se boste pogovorili o možnosti sodelovanja.

V primeru, da vas zanima pogodbeno sodelovanje opravljanja storitev prodaje v obstoječih trafikah, nam prav tako pošljite vašo ponudbo. Ponudba naj vsebuje vaše osebne podatke (ime in priimek, naslov prebivališča, rojstni datum, številko mobilnega telefona) in opis vaših delovnih izkušenj (opis delovnih nalog in naziv podjetja, v katerem ste bili zaposleni). V kratkem vas bomo obvestili, če je na vašem območju prosta lokacija in se dogovorili za nadaljnje postopke (dogovor o morebitnem sodelovanju oz. hramba podatkov za primer sprostitve ali odprtja nove lokacije).

Opis storitev:

  • Samostojno vodenje in opravljanje storitev prodaje v trafiki

Za uspešno opravljanje storitev priporočamo:

  • Zaključena poklicna oziroma srednješolska izobrazba, zaželena trgovska smer
  • Zaželene so delovne izkušnje s področja trgovine oziroma maloprodaje ter gostinstva
  • Osnovna računalniška pismenost oziroma znanje dela na računalniški blagajni
  • Pogovorno znanje enega tujega jezika
  • Veselje in smisel za delo s strankami

Ponujamo:

  • Dolgoročno poslovno sodelovanje (preko s.p. ali d.o.o.)
  • Pridobivanje znanja in izkušenj preko sodelovanja z uspešnim mednarodnim podjetjem
  • Možnost začetka poslovnega sodelovanja takoj oziroma po dogovoru
Vse zainteresirane kandidate/-ke vljudno vabimo, da nam svoje prijave za pogodbeno sodelovanje pošljete po e-pošti na: pogodbeno.sodelovanje@si.imptob.com, s pripisom lokacije pogodbenega sodelovanja.