Tobačna 3DVA, trgovsko podjetje, d.o.o.

Podjetje Tobačna 3DVA, ki je bilo ustanovljeno leta 1997, je hčerinsko podjetje Tobačne Ljubljana, ki je v lastništvu Imperial Brands iz Velike Britanije, četrte največje tobačne korporacije na svetu. Imamo lastno mrežo prodajnih mest organizirano po franšiznem sistemu in se lahko pohvalimo s kar 180 prodajnimi mesti po vsej Sloveniji.

Prodajna mesta so razpršena na najbolj frekventnih lokacijah po vsej Sloveniji. V naših trafikah lahko kupci hitro opravijo svoj nakup, na nas se lahko zanesejo v najzgodnejših urah dneva mimogrede, ko grejo v službo, v šolo ali po opravkih, postrežejo pa jih prijazni prodajalci. Mesečno izdamo do 1 milijon računov. Nudimo širok nabor izdelkov ter storitev. V zadnjih letih smo prenovili več kot 50 prodajnih mest po celotni Sloveniji, s prenovami nadaljujemo. Postali smo ponosni lastnik oznake BestBuy Award. Kupci so v naši verigi trafik 3DVA prepoznali najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Spontani priklic trafik 3DVA, med vsemi slovenskimi potrošniki, je več kot 60% (vir: raziskava Valicon, 2020). Tržni delež 3DVA v segmentu trafik je 72% (September 2020), pričakujemo rast tržnega deleža in povečanje števila prodajnih mest.

V podjetju Tobačna 3DVA ustvarjamo pogoje za dobro poslovanje naših partnerjev. Preko uvajanja novih storitev in produktov ter izobraževanja prodajnega osebja vsakodnevno zadovoljujemo potrebe naših kupcev.

Trafika 3DVA
Trafika 3DVA