Novice

Tobačna Ljubljana dobitnica naziva »Top Employer« in finalistka projekta Zlata nit

15. 2. 2019
Tobačna Ljubljana, d. o. o. je prejela certifikata »Top Employer Slovenija« in »Top Employer Europe«, ki ju podeljuje neodvisna nizozemska ustanova Top Employers. Njeno odličnost na kadrovskem področju pa potrjuje tudi letošnja uvrstitev med finaliste projekta najboljših zaposlovalcev, Zlata nit.

Ustanova Top Employers, ki velja za globalno avtoriteto na področju prepoznavanja odličnosti kadrovskih praks, je v svoji raziskavi ugotovila, da družba Tobačna Ljubljana zagotavlja izjemne standarde in prakse pri delu s svojimi sodelavci ter s tem izkazuje vodilni status na kadrovskem področju v svojem okolju. Ker je Tobačna Ljubljana članica britanske skupine Imperial Tobacco, ki je prestižni certifikat prejela še v šestih drugih evropskih državah, se ponaša tudi s certifikatom »Top Employer Europe«.

Odličnost družbe Tobačna Ljubljana pa potrjuje še eno priznanje. V projektu časopisne hiše Dnevnik, Zlata nit, se je uvrstila med finaliste v kategoriji srednje velikih podjetij. Projekt je namenjen izbiri in prepoznavanju najboljših delodajalcev leta, preverja pa se tudi kakovost odnosa med organizacijo in zaposlenimi.

Pia Barborič Jurjaševič, generalna direktorica za Adriatic in Tomaž Maver, direktor družbe, sta ob tem povedala: »Na obe priznanji smo zelo ponosni. Zavedamo se, da so zavzeti sodelavci ključnega pomena za uspeh našega podjetja. V Tobačni Ljubljana nudimo privlačna in dinamična delovna mesta, saj, med drugim, številni naši sodelavci, poleg Slovenije, skrbijo tudi za druge trge v regiji Adriatic. Prizadevamo si ustvarjati kulturo, v kateri so sodelavci kar se da opolnomočeni za lasten razvoj ter tako sposobni dosegati izjemne rezultate. Naša kadrovska strategija temelji na prožnosti, sposobnostih in uspehu naših sodelavcev.«


Nazaj